κατασκευη & συντηρηση ψυκτικων θαλαμων

Ψυκτικοί θάλαμοι φορτηγών & Βαν | κατασκευή & συντήρηση

Η Εταιρεία μας S. CH. KOUKOULIDES & SONS LTD δραστηριοποιείται στο τομέα της κατασκευής θαλάμων κατάψυξης για την αποθήκευση, την ψύξη και την συντήρηση τροφίμων. Οι θαλάμοι μας κατασκευάζονται από θερμομονωτικά πάνελ τα οποία φτιάχνουμε εμείς μέσω της σύγχρονης γραμμής παραγωγής που διαθέτουμε. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των θαλάμων κατάψυξης και των θερμομονωτικών πάνελ είναι εξαιρετικής ποιότητας από αναγνωρισμένες εταιρείες που πληρούν τις απαραίτητες νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να πετύχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας οι θαλάμοι κατασκευάζονται και τοποθετούνται ακριβώς στις διαστάσεις του οχήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας δίνουν οι πελάτες μας.

Για μια επιχείρηση προμήθειας τροφίμων-φαρμάκων, θα πρέπει να λαμβάνονται επιπλέον προφυλάξεις για να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα φτάνουν στους πελάτες στην σωστή θερμοκρασία χωρίς αλλοιωθούν και να χαλάσουν. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η χρήση θαλάμων κατάψυξης. Οι θάλαμοι φορτηγών και βαν κατάψυξης είναι απαραίτητοι για την την ψύξη και τη συντήρηση των τροφίμων κατά την μεταφορά τους. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται θερμομονωτικά πάνελ υψηλής ποιότητας. Για να αποκτήσετε τους καλύτερους θαλάμους ψύξης για φορτηγά και βαν θα πρέπει να κατανοήσετε τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας και πώς αυτές ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας. Ο πιο κάτω σύντομος οδηγός θα σας δώσει μια σύντομη εικόνα για το τι πρέπει να γνωρίζετε.

Οι θάλαμοι ψύξης σε φορτηγά και βαν κατασκευάζονται για την ασφαλή μεταφορά τροφίμων και φαρμάκων. Χρησιμοποιούνται κυρίως στο εμπόριο, τη φαρμακευτική βιομηχανία και τις βιομηχανίες υπηρεσιών.  Συνήθως κατασκευάζονται κατά παραγγελία  για να ταιριάζουν ακριβώς στο μέγεθος του φορτηγού βαν που θέλει να χρησιμοποιήσει η εταιρεία σας.

Αυτοί είναι θάλαμοι χαμηλότερης θερμοκρασίας με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από μείον -2 ° C έως -32 ° C. Χρησιμοποιούνται κυρίως για την μεταφορά  και προσωρινή αποθήκευση  ειδών διατροφής όπως κατεψυγμένα ψάρια και κρέατα. Επίσης βαθιάς κατάψυξης -35° C που χρησιμοποιούνται για την μεταφορά παγωτών.

Υπάρχουν τέσσερις συνήθεις τύποι φορτηγών ψυγείων. Αυτοί είναι:

  • Θάλαμος Φορτηγού ή Βαν με θερμομονωτική μόνωση
  • Φορτηγό ψυγείο ή Βαν ψυγείο
  • Φορτηγό με Ημι-καταψύκτη
  • Φορτηγό η Βαν με πλήρη κατάψυξη

Θάλαμοι Φορτηγών | Θάλαμοι με θερμομονωτική μόνωση

Ενώ τα κανονικά φορτηγά ψυγεία και τα φορτηγά ψύξης διατηρούν τα προϊόντα κατά την διάρκεια της μεταφοράς  με σύστημα ψύξης που διαθέτουν, τα φορτηγά με μόνωση δεν διαθέτουν σύστημα ψύξης. Μπορούν όμως να λειτουργήσουν διατηρώντας τα προϊόντα δροσερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τη μεταφορά μη αλλοιώσιμων εμπορευμάτων με μεγάλη διάρκεια ζωής. Διασφαλίζουν έτσι την διατροφική αλυσίδα χωρίς οι πελάτες να λαμβάνουν αλλοιωμένα και χαλασμένα προϊόντα. Στην Κύπρο δεν χρησιμοποιούμε φορτηγά χωρίς σύστημα ψύξης για τον λόγο ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν δεν μας το επιτρέπουν.

Φορτηγό ψυγείο | Βαν ψυγείο

Σε αντίθεση με τα φορτηγά μόνωσης, τα φορτηγά ψυγεία είναι εξοπλισμένα με την μηχανισμούς δυνατότητας ψύξης. Μπορούν να  παρέχουν επιπλέον δροσερό αέρα για να διατηρούν τη θερμοκρασία χαμηλή. Είναι η καλύτερη επιλογή για εταιρείες που μετακινούν προϊόντα που δεν χρειάζονται κατάψυξη.

Φορτηγά & βαν με Ημι-καταψύκτη

Τα φορτηγά ημικαταψύκτες προσφέρουν πιο καλή θερμομόνωση από τα φορτηγά ψυγεία και τα φορτηγά με θερμομονωτική μόνωση. Αυτά τα φορτηγά διαθέτουν συνήθως και την δυνατότητα γρήγορης απόψυξης. Μπορούν να μεταφέρουν κατεψυγμένα τρόφιμα και τρόφιμα που δεν χρειάζονται κατάψυξη.

Φορτηγό-Van με πλήρη κατάψυξη

Ένα φορτηγό με πλήρη κατάψυξη διασφαλίζει ότι τα προϊόντα διατηρούν την κατάψυξη τους μέχρι να φτάσουν στο σημείο προορισμού. Αυτό το φορτηγό είναι εξοπλισμένο με πιο χοντρές ανθεκτικές στη θερμότητα πόρτες και πλευρικά τοιχώματα.

  • Διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων που θα παραδοθούν στον πελάτη.
  • Αποτρέπουν την αλλοίωση των προϊόντων.
  • Εξασφαλίζουν την καλή φήμη της επιχείρησης σας καθώς γίνεται ασφαλής μεταφορά των προϊόντων
  • Εάν διαχειρίζεστε μια εταιρεία εφοδιασμού τροφίμων, η επένδυση σε ψυκτικούς θαλάμους σε φορτηγό ή βαν  είναι η καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή σας. Εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων  και διασφαλίζουν την καλή φήμη της επιχείρησης σας. Η εταιρεία μας με την μακροχρόνια εμπειρία της ( από το 1946) υπόσχεται να σας βοηθήσει  να προσαρμόσετε ψυκτικό θάλαμο στο φορτηγό ή το βαν της εταιρείας σας. Εάν χρειάζεστε έναν ψυκτικό θάλαμο σε Φορτηγό ή Βαν,  η S. CH. KOUKOULIDES & SON LTD μπορούν να σας βοηθήσουν κατασκευάζοντας ποιοτικούς και ανθεκτικούς ψυκτικούς θαλάμους ψύξης & κατάψυξης και υποστηρίζοντας σας με ποιοτικές υπηρεσίες για επισκευές και συντήρηση μετά την πώληση.